dimarts, 8 de març del 2011

3-1 i a quarts.. ostia com he patit...

2 de Messi, i un de Xavi, i un de Busquets en propia porta.... atac blaugrana i racaneria gunner.
S'havia dit que eren els dos equips que feien millor futbol a europa, doncs ahir els gunners s'hi van cagar de valent... es van acular, no van tenir la pilota, només el meu equip va ser fidel al seu estil de joc, i hagues sigut molt injust qualsevol altre resultat negatiu pels meus.
El Barça jugant com sempre, a l'atac, al final potser massa, deixant la ultima ocasio a l'arsenal que podria haver matat el partit, pero Mascherano amb un spring, va evitar el xut, genial.
Genial l'esforç de tot l'equip, les ganes de passar l'eliminatòria, genial tot, però amb patiment, encara que et xutin 1 vegada a porteria, el perill del resultat advers era allà.
L'arsenal desconegut... un altre fracàs... Cesc cal que t'ho plantegis.. però no pagarem una millonada per tu, això tampoc.
Estem a quarts i això és el que importa, fidels al nostre estil... i ara qui?? el Lió?? tant de bo.
3-Barcelona: Valdés; Alves, Busquets, Abidal, Adriano (Maxwell, m.90); Mascherano (Keita, m.88), Xavi, Iniesta; Pedro, Messi i Villa (Afellay, m.82)
1-Arsenal: Szczesny (Almunia, m.19); Sagna, Djorou, Koscielny, Clichy; Wilshere, Diaby; Cesc (Bendtner, m.78), Rosicky (Arshavin, m.73), Nasri; i Van Persie.
Goles: 1-0, m.45+3: Messi. 1-1, m. 53: Busquets (propia porta). 2-1, m.68: Xavi. 3-1, m. 71: Messi.