dilluns, 14 de març del 2011

Un punt que sembla poc.

Després del transcendental partit contra l'arsenal, l'equip fa una primera part espectacular, ens anulen un gol legal, un pal de Messi, la lesió de Pedro, el domini aclaparador amb rondos, el Sevilla aculat semblen titelles a ls mans blaugranes, però només aconseguim un gol, Bojan torna a marcar despres de 3 mesos de sequera, però no acabem de resoldre la nostre gran superioritat.
Al principi de la segona part i amb canvis al sevilla, en una jugada aillada ens fan 1-1, xuten un cop i ens fan gol... el partit totalment trencat, massa, i es torna boix, ocasions en les dues bandes... Valdes salva el segon del Sevilla, el Barça continua atacant i mes i més, però un altre pal i un xut que treu el defensa de sota pals, no fan possible el que hauria estat just, la nostra victòria.
1 punt, però al final veurem si aquest punt val el seu pes en or, despres de l'Arsenal, anar a Sevilla i acular-lo així té molt de mèrit, llàstima de no haver-los sentenciat.
1-Sevilla: Javi Varas; Cáceres, Alexis, Fazio, Fernando Navarro; Jesús Navas, Medel, Zokora (Kanouté, m.45), Rakitic, Capel (Perotti, m.71); Negredo (Romaric, m.87).
1-FC Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Abidal, Adriano (Maxwell, m.75); Iniesta, Busquets, Xavi; Pedro (Bojan, m.13), Messi i Villa (Keita, m.84).
Gols: 0-1, M.30: Bojan. 1-1, M.48: Navas