dilluns, 21 de gener del 2008

3 puntets i anem sumant...

No es va jugar bé, diguem que no!!!
Poca ambició en atac, o potser precipitació, sobretot de giovanni, 18 anyets, que encara li falta molt per apendre. No tria encara la bona opció per acabar els atacs, però tranquils això amb partits ja ho anirà agafant. Pensem que ahir no hi havia Eto'o, Ronaldinho i Messi. I que la davantera titular era Bojan, Henry i Giovanni, potser massa joves encara per demanar-los tant.(a part d'henry)

L'equip va dominar.....
Va estar segur darrera, potser massa endarrera, masses apropades a prop de l'area del Racing(equip revelació), no podem defensar tant a prop de la porteria, l'equip havia de sortir més i atacar més.

La defensa? bé, com sempre ultimament, amb un segur Milito que ajuda a tothom amb una bona col.locació.
Mig camp treballador, amb novetat de Deco, que encara li falten minuts per agafar rodatge.
Davantera: Bojan i Giovanni, massa joves per ser titulars els dos junts, però és el que hi ha per ara. Això a part d'Henry, instint golejador.
Torna Messi!!!!!!! i l'equip canvia el ritme....tinguem esperança.....

Una celebració?? va per tu...Victor Valdés
En definitiva: 3 punts al sac, que són molt importants, per seguir perseguint al Madrid.
El Madrid no falla i segueix allà (quina esperança hem de tenir amb els "colchoneros", sempre es caguen contra el rival de la ciutat), i l'espanyol? jajajaj amb 7 segons....

No us poseu nerviosos, primer cal guanyar, ja es jugarà bé, tranquils...

1 comentari:

Alba ha dit...

Un partit que no passarà a la història pel seu joc i el seu espectacle. Els dos equips van jugar a defensiu i el resultat no pot ser giare més alt. Malgrat això, pel Barça el que compta es anar sumant de tres en tres i, de momento, l'objectoi es compleix.
Salutacions