dijous, 21 de febrer del 2008

Celtic 2- Barça 3, victoria de prestigi i curta en global

Al final no vaig veure el partit, el vaig estar escoltant... més o menys, el que em deixaven... eh!!!!
Glasgow: El públic amb les seves bufandes i banderes a l'aire, cantant tot el camp com un...impressionant...potser era un camp idoni per tornar a veure el nostre Barça, el Barça que volem sempre, però tampoc és fàcil aconsegui-ho, ja ho sabem. Però ni tant malament ni tant be.
Ahir va ser un partit tacticament molt ben treballat, amb 2 sorpreses que no m'esperava. Una que jugues Ronaldinho, l'altre que jugues Messi, i això va comportar que no juguessin ni Xavi ni Eto'o.
Equip molt ben ordenat, contra un Celtic que poca cosa va poder fer davant el domini aclaparador del Barça.
Domini sí, però gols no.
I quan menys s'ho esperaven un seguit de rebots i et foten un gol. Gol inmerescut pel que havien demostrat, però val igual.
Segueix atacant el Barça i amb una paret entre Deco i messi i aquest l'enxufa dins amb una especie de punxot. No diria baselina ja que surt molt forta.
Es gol. GOOOOLLLL
Si si era l'empat, merescut pels merits fets pel nostre equip.

Però si no es mata un partit es pateix massa. No podem tenir tant de control i no concretar amb gols. I al final una altra centrada, sense perill aparent, rematada pel jugador del Celtic amb parabola, i va i es cola a la porteria d'un Valdés massa avançat, que ni reculant aconsegueix picar la pilota i entra dins..... 2-1 i cap als vestuaris. Mitja part.
L'equip fins al moment juga bé, domina espectacularment, però ja ens han fet 2 gols......
La segona part comença igual, el Barça atacant. Henry, henry, tallen una pilota i henry entre 4 defenses aconsegueix xutar desde la cantonada de l'area gran, la pilota s'enlaire amb un efecte i entra per la banda contraria ben ajustada, GOLASSSSOOOO....

Però la feina no esta acabada... s'ha de guanyar com sigui, volem més... Canvis del Barça, entra Xavi, dona encara més consistencia a la mitja, i entra Eto'o, 20 minuts per desfogar-se despres d'haver-se perdut els ultims 8 partits del Braça.... Una lluita per la pilota seva, una passada rebotada que arriba a Messi, un dribling, on el defensa encara la busca, xuta i GOOOLLLL. Ara si que esta demostrant qui es el Barça. 2-3 i ara a matar el partit.

S'acaba, s'acaba, ja esta!!! s'ha guanyat. Ara nomes falta rematar el partit de casa, ja hem fet mitja feina, pero encara queden 90 minuts, esperances moltes... això si seguim jugant com ahir.... durarà???

Noves sensacions..... ahir ens va fallar la defensa, però l'atac ens ho va solucionar..... llastima dels 2 gols encaixats.....

Ronaldinho ha tornat???? ja es veurà.. no ho diem molt alt.... ha tornat, ha tornat.....

Eto'o si que ha tornat i el que ens ha de donar encara....

Messi.... que bueno que volviste!!!!!!

VISCA EL BARÇA!!!!

5 comentaris:

Alba ha dit...

La verdad es que fue un partido muy bueno a nivel colectivo y mostrando una excelente actitud en el campo; cuando esto se hace bien, el resto sale solo. Esta debe ser la imagen a ofrecer en cada encuentro.
Un 2 a 3 es un magnífico resultado, pero aún quedan 90 minutos de eliminatoria por disputar y deberán jugar como en Glasgow
Saludos

Anònim ha dit...

es que escoltar el Barça per la tele no té comparació en escolar-me a mi!!!!!

Anònim ha dit...

ai ai ai!!! escoltar el Barça per la radio és molt avorrit, és més interessant escoltar-me a mi!!!




(un petit error)

Anònim ha dit...

empieza el barça a encontrarse, si continuan así puede ser un buen año

saludos
desde

Unknown ha dit...

m'ha encantat el golas de L'henry.

Molt bén explicat el partit