dilluns, 16 de juny del 2008

Fitxatges estancats??

Despres de la firma dels 3 jugadors:Pique, keita i Càceres sembla qu el tema fitxatges s'ha estancat una mica.
Alves està fitxat pero com que encara no ha firmat el deixem a l'aire...però vindrà segur.....
Guardiola ahir va assolir l'ascens del Barça B i diuen que demà serà presentat com a nou entrenador del Barça encara que firmes el contracte ja fa 2 setmanes.....
El davanter???? qui serà????
ens desempallegarem de ronaldinho d'una puta vegada o és que al final ningú el vol degut a les seves festes nocturnes... algú ens pagarà algo per ell???
M'agradaria que Eto'o es quedes, però em penso que està més fora que dins......
Apa a veure què passa per can Barça, ultimament està tot bastant mort...i els preus dels jugadors van pujant i el preu dels nostres va baixant...tela tela tela

1 comentari:

Víctor Hernández ha dit...

Hola,

en primer lloc dir-te que ets dels pocs que consideren que Samuel Eto'o ha de seguir, al igual que jo. No hi ha davanter al món que garanteixi les seve xifres golejadores. És cert que el seu caràcter és difícil de dominar, però no oblidem que aquest fort caràcter és també lo que li fa ser letal de cara a barraca.

Sobre fitxatges estancats... home, ja en tenim quatre i diria que som l'equip que més ens hem avançat. La defensa ja está tancada, i ara posats a vendre a Eto'o ( no ho entenc, però tot fa pensar que si) haurien d'espavilar en buscar el seu recanvi. A més necessitem un migcampista golejador que pogui actuar d'extrem. Hleb m'agrada molt, però no et fa més de 2 o 3 gols per temporada, lo mateix que Silva. El treball li deixo pel Txiki, que per això li paguen.

Salutacions.