dijous, 19 de juny del 2008

La bomba Navarro torna al Palau

El Barça ha confirmat el retorn de la Bomba Navarro al Palau Blaugrana.
Despres d'una temporada a la NBA, torna i firmarà per 5 temporades i serà una de les peces claus del nou projecte blaugrana dirigit per Xavi Pascual.
Fitxatge il.lusionant que es mereixia el palau i els seguidors del Barça.
Diuen que passarà a ser el jugador més ben pagat de la història del bàsquet blaugrana.
Amb bons numeros a la NBA, 82 partits, un promig de 10,9 punts; 2,6 rebots i 2,2 asistencies por partit. A més de jugar el partit de debutants de l'All-Star, i va estar a punt de batre el rècord de triples d'un debutant de la NBA.
La falta de poder aconseguir un bon contracte que li permetes pagar la primera part de la clausula del Barça de fa 1 any, i aconseguir un bon sou...Potser la difícil adaptació de la familia..etc...
Diversos motius que tenen el seu pes per deixar la NBA.
A part del gran cpontracte que li ha ofert el Barça.
TORNA NAVARRO
TORNA LA BOMBAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
Laporta va fent punts per seguir siguent president...

2 comentaris:

Alba ha dit...

La veritat es que es una bona noticia. És un primer pas per tornar a formar un equip campió.
Salutacions

Víctor Hernández ha dit...

Hola,

quina gran notícia! Ja feia temps qe Joan Creus el considerava l'objectiu número 1 per començar el nou projecte, però sincerament no creia que tot acabaria tant ràpid.

Volia afegir sobre l'actualitat de la secció de bàsket, la no continuitat del base Pepe Sánchez. No entendré mai com han prescindit d'un jugador tant professional com ell, màxim assitent de l'ACB i que ha donat la cara en tot moment. Si volen el Víctor Sada en sembla fantàstic, però que renovin el Pepe i col·loquin al Lakovic de 2 com a recambi de Navarro, ja que ha demostrat ser més un anotador que un director de joc.

Salutacions.