dilluns, 15 de desembre del 2008

Jo sóc gran, i tu mandril ets petit.

Un Barça molt superior, amb moltes ganes, potser massa, i això va provocar que la mateixa ansietat fes anar massa accelerat al nostre equip...potser massa pressa a aarribar ii marcar...i quan anaven passant els minuts encara es notava més...moltes ganes però poc encert....
Al davant, l'equip petit, l'equip que ve al camp nou a tanca´-se i a no sortir amb un sac de gols, perquè sap que és molt inferior i no vol perdre per golejada, aculat i destructor, que va anar a caçar a Messi desde el primer minut, 4 entrades al tormell de 4 manrils diferents... sisi això era el seu joc....felicitats.
Es va patir, això si....
Però amb la convicció que el Barça era superior en tot a un pèssim equip blanc que teniem al davant i que aguantava per collons, i per faltes constants sobre el joc blaugrana.
Anaven passabt els minuts....
El joc del Barça va canviar amb l'entrada de Busquets al camp. Va donar un nou aire al partit, un altre ritme.
En un paret seva, Salgado el va fer caure dinar l'area i l'arbitre pita penal!!!
Eto'o agafa la pilota i el llança....i...... Casillas el para.... aqui comença la polemica de qui ha de tirar el penal i tal... això és el de menys, si la gent n'està segura.
Uns minuts despres i en un saque de corners, Puyol amb tot frça i saltant més que 2 dels defensors mandrils va despenjar la pilota i Eto'o amb la cuixa el feia entrar dins la porteria, i posava el 1-0 al marcador i feia que el camp nou esclates d'extasi!!!
I encara més tard ja a punt d'acabar el partit un contraatac fet per Henry, el culminava Messi amb una baselina per sobre Iker, i sobretot la trompada de Cannavaro contra el pal, veient entrar la pilot al fns de la xarxa..... 2-0 i cap a casa....i la gent exhultant de joia, per haver guanyat a l'equip petit mandril 2-0.
Joia, alegria, satisfacció, rabia per lo massa que va costar.... però ja són 12 punts de diferència....
Encara que va costar es va veure clarament qui era l'equip petit que jugava a no perdre, i el pitjor és que quasi ho aconsegueixen... Guardiola ja ho deia que costaria molt.... i ls andrils v tenir les seves opcins amb 0-0 al marcador. Gràcies Valdés.
I si.... potser et quedes més bé guanyant així...ja que els fa més mal encara...jejej
2-0 oeoeoeooeeo

1 comentari:

elmanderdelatele ha dit...

Ei Balv, una mica apagadot el blog. Si vols pots promocionar-te al YOYA, la "casa gran" del Barcelonisme.

http://www.yo-ya-lo-dije.blogspot.com/

Hi estem les 24h comentant i et penjarem al blogroll de la dreta.

Salut i força al lluis canut!