dilluns, 2 de març del 2009

Al Calderon es podia perdre... i punt.

Un camp difícil, contra un equip amb ganes, i un partit boig.... I potser un partit així no li va bé al nostre Barça. Massa trencat, massa anar de banda a banda sense sentit... qualsevol podria haver guanyat... però van ser ells qui ho van fer.
4 - At. Madrid: Leo Franco; Heitinga, Pablo, Ujfalusi, Antonio López; Maxi (Sinama m. 66), Assuncao, Raúl García (Maniche m. 77), Simao; Forlán (Banega m. 88) i Kun Agüero.
3 - FC Barcelona: Victor Valdés; Alves, Márquez, Puyol, Silvinho (Cáceres m. 77); Xavi, Gudjohnsen, Toure Yaya; Henry, Eto'o i Messi.
No cal donar-hi més voltes... no cal pensar-hi més... siguem positius.
Qui va primer?? cosa que altres no poden dir....
Qui està a les tres competicions encara? cosa que altres no poden dir....
I ara algú diu que hi ha crisis???
Quina crisis si anem liders!!! Ostia puta, confiem en els nostres... Estem fent la millor temporada de la història i encara ens queixem... i ara ens venen els canguelis?? i els de sota com haurien d'estar??
Ànims... i dimecres cap a la final de copa.

2 comentaris:

Albert ha dit...

Sí, al Calderón s'hi podia perdre, però tal i com va anar el partit, la victòria havia d'estar assegurada.

Contra un Patético de Madrid que la setmana que ve caurà golejat al Bernabéu i direm: i per què nosaltres no vam jugar així contra ells?

Però sí, encara anem líders i fins i tot ens podríem permetre perdre contra el Madrid si guanyem tot el que queda. Passar a la final de la Copa pot ajudar psicològicament a tornar a la dinàmica guanyadora.

Que vagi bé!

Alba ha dit...

Es podia perdre, si, pero em va deixar una imatge preocupnat, la defensa. S'ha de retornar al camí de la victoria el més ràpid posible.
Salutacions