dimecres, 29 d’abril del 2009

0-0....Decidirà Stamford Bridge

És molt difícil jugar a futbol quan un dels dos equips no vol... Això és el que va venir a fer el Chelsea, no jugar, defensar, i fotre patades... i a més s'emporten un empat....
0-Barcelona: Valdés; Alves, Márquez (Puyol, min. 51), Piqué, Abidal; Touré Yaya, Xavi, Iniesta; Messi, Etoo (Bojan, min. 82) i Henry (Hleb, min. 86).
0-Chelsea: Cech; Ivanovic, Alex, Terry, Bosingwa; Mikel, Ballack (Anelka, min. 90); Essien, Lampard (Belletti, min. 70), Malouda; i Drogba.
Hiddink, dies abans del partit: "Juguem molt semblant al Barça, juguem atractiu i atac, i això és el que farem" i una merda, venen aqui aculats i tancats i a destruir el joc, això si... els hi va sortir bé.
El Barça li va faltar tranquil.litat, són aquells partits trabats, rocosos, lents, que no li van al seu estil, i a més amb marcatges a l'home sobre Xavi i Iniesta que ofegava el nostre joc, però el futbol és així.
El Barça no va renunciar mai al seu joc d'atac, els anglesos si.
0-0, mal resultat??? crec que no, hem d'anar a guanyar allà, i si marquem, qualsevol empat ens afavoreix, és molt importantq ue ells no hagin marcat, i suposo que allà no s'atreviran a acular-se com aqui, ells han de sortir a guanyar, no a fer la misèria i racaneria que van demostrar ahir.
El Barça va atacar el que va poder, o el que els van deixar, vam tenir les nostre ocasions, Eto'o, Bojan, Hleb, però no ens va acompanyar la sort. Ells?? Drogba quasi va saltar la banca, però per sort Valdès era allà.
Gràcies pel joc, per ser fidels a un estil, gràcies per lluitar, ara ens queda Stamford...
L'àrbitre?? suposo qeu tothom ho va veure!!!! no es pot pitar així quan un equip vol jugar i l'altre destruïr. El penal??? el podia haver pitat.... Ballack?? No va tenir collons d'expulsar-lo i això si que no ho entenc....
La desgràcia: La lesió de Màrquez, possible trencament del menisc i esperem que res més, es perdrà el que queda de temporada. La sanció a Puyol pel partit de tornada per veure la tercera targeta groga... a veure com ens ho farem en defensa, Guardiola inventarà....
Messi porta alguns partits que no s'el veu per enlloc, però tranquil.ls dissabte tornarà.... segur.
Mandrils anem per vosaltres....!!!!!

3 comentaris:

Gabriela Miranda ha dit...

Las artimañas que hizo el Chelsea lo pagaran en Stamford Bridge.

Sigo confiando en mi equipo.

Saludos.

Alba ha dit...

Esperemos que el equipo que apuesta por el fútbol sea quien tenga la suerte de cara en este tramo final de temporada. En el camp Nou sólo existió un equipo y el árbitro, más vale no hablar...
En fin, a Guardiola se le avecina mucha trabajo... esperemos que lo haga a la perfección.
Saludos

Alan Smart ha dit...

Watch this new barca video made for the chelski match - in scotland!