Empat a alemanya i 5-1 a l'eliminatòria. Solvent i Segur.
1 - Bayern Múnich: Butt; Lell, Lucio, Demichelis, Lahm; Ottl, Van Bommel, Sosa (Altintop, m. 78) Zé Roberto (Borowski, m. 78); Ribéry i Toni.
1 - FC Barcelona: Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Abidal; Touré, Xavi, Keita; Messi, Iniesta (Hleb, m. 78) i Eto'o.
Gols: 1-0, m. 47: Ribéry. 1-1, m. 73: Keita.
Partit pràctic el que va fer el Barça a alemanya, jugant savent l'acvanatatge que paortava al marcador pero sense renunciar a guanyar el partit. Despres d'aguantar la primera embestida alemanya que va durar 15 minuts, el Barça va agafara el control del partit, dominant el tempo i la pilota, com nomès nosaltres sabem fer.
Al principi de la segona part el gol de Ribery, posava emocio, per una possible remontada històrica, però el control era nostre, i al minut 73 keita amb el seu gol va matar qualsevol petita opció del alemanys. 1-1 i cap a casa. I fins i tot així l'equip va seguir lluitant per guanyar el partit, l'equip té això, aquesta ambició fins al final.