diumenge, 3 de maig del 2009

Algú dubtava??? Això és un "XORREO"!!!!

Ni un, ni dos, ni tres, ni quatre,...m'estic cansant... ni cinc, sinó sis es van emportar els mandrils al seu camp.... fidels al nostre joc. fidels al nostre sistema... sóm del Barça fins la mort....
2-Real Madrid: Iker Casillas; Sergio Ramos (Van der Vaart, m.71), Cannavaro, Metzelder, Heinze; 'Lass' Diarra, Gago, Marcelo (Huntelaar, m.59), Robben (Javi García, m.78); Higuaín i Raúl.
6-Barcelona "la puta apisonadora": Víctor Valdés; Dani Alves, Piqué, Puyol, Abidal; Touré (Busquets, m.84), Xavi, Iniesta (Busquets, m.84); Messi, Henry (Keita, m.60) i Eto'o.
Gols: 1-0, m.14: Higuaín. 1-1, m.17: Henry. 1-2, m.20: Puyol. 1-3, m.35: Messi. 2-3 m.55: Sergio Ramos. 2-4, m.58: Henry. 2-5, m.75: Messi. 2-6, m.83: Piqué.
Dues jugades aïllades... dues errades puntuals.... i gràcies a que l'àrbitre es va posar pel mig... això és lúnic que el Barça va deixar fer al Madrid... el madrid??? si home!!! aquell equip mediocre que portava 17 partits sense perdre desde la derrota al camp nou, si home.... aquell equip que s'aferrava a l'èpica per seguir somiant en guanyar la lliga... si home... aquell equip que el Getafe i casquero van perdonar la vida com uns inútils... doncs aquests... si aquests... ara s'han de menjar els 6 gols que els hem cardat!!!!
El Barça??? Què voleu que us digui.... un rondo global, mundial, unestil de joc fidel al sistema Guardiola, un joc abusiu i dominador que va demostrar davant el món mundial qui és el millor equip, qui domina el partit de cap a apeus, qui no s'inmuta ni que et marquin gols... ja que sempre ataquem, ataquem i no parem fins que s'acaba... això és la grandesa del nostre equip.
Un 2-6 al Bernabeu... buffff!!! i jo anava dient 0-5 doncs mira.... encara em vaig quedar curt!!!
Quin gust, quin plaer.... encara estic disfrutant, i com més veig les imatges...encara ho gaudeixo més....
I sabeu què m'agrada més encara....
Que Puyol i Piqué hagin marcat... això encara els fa més ràbia als mandrils... sí, que dos catalans rebentin el Bernabeu... això no té preu!!!!
Visca el BARÇA i Visca CATALUNYA, i la Lliga... ja falta menys.... jejejejej

3 comentaris:

Àngel ha dit...

Bones sensacions ahir!!!

Gabriela Miranda ha dit...

El Barça ayer se salio, son nuestro orgullo.

Saludos.

Alba ha dit...

Magnífic partit, la veritat no qu els més optimistes s'esperaven això. Chorreo total....
esperem que la victoria els hi doni la moral necesaria per afrontar el partit decisiu davant del Chelsea.
Salutacions