dilluns, 11 de maig del 2009

La Lliga haurà d'esperar.... Iniesta KO

En el temps afegit i jugant amb 10, al Barça li van empatar el partit i van evitar que poguessim celebrar un títol de lliga que ja tothom tocava amb la ma.
Llàstima.... però el futbol té això.. algunes vegades et dóna i d'altres et pren... però va ser una putada de les grosses.. a més la lesió d'Iniesta encara porta més mala llet. No es va perdre res... nomes s'ha aplaçat... però sap greu.....
3 - FC Barcelona: Víctor Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Abidal; Touré, Xavi (Sergio Busquets, m.84), Keita, Messi (Gudjohnsen, m.89), Eto'o (Sylvinho, m.79) e Iniesta.
3 - Villarreal: Diego López; Javi Venta, Godín, Gonzalo, Capdevila; Eguren, Pires (Bruno, m.64), Cani, Ibagaza (Matías Fernández, m.71), Rossi (Nihat, m.64) i Llorente.
Gols: 1-0, m. 12: Keita. 1-1, m.22: Llorente. 2-1, m.36: Eto'o. 3-1, m.45+1: Alves. 3-2, m. 78: Matías Fernández, de penal. 3-3, m.90+2: Llorente.
Bona primera part amb un 3-1 al marcador que deixava quasi sentenciada la lliga, però en part el poc joc, poques oportunitats i poca intensitat de la segona part va portar que en un penal ens fessin el 2-3 i ja en temps afegit ens fessin el 3-3 que va acabar el partit....
Un espècie de desanim va envair el camp nou en aquest ultim minut d'afegi que va fer que no es pogues celebrar la lliga... hagues sigut bonic... sobretot per tota la mainada, per tota la gent que estava al camp nou, més de 95.000 persones esperant aquell moment per cridar "Campions"... però no... ahir no debia ser el dia.... haurem d'esperar... no tardarà gaire.. això segur...

2 comentaris:

Gabriela Miranda ha dit...

Esperaremos, la liga es nuestra y la semana que viene la ganaremos y puede ser que sin jugar :)))

Saludos.

Alba ha dit...

Una lástima que el equipo no pudiera celebrar el título con su afición. Esperemos que el 3 a 3 ante el Villarreal sirva de toque de atención para la final de la Copa del rei y de la Champions.
Saludos