dijous, 3 de desembre del 2009

Victòria en un camp de patates

S'havia de guanyar i es va fer... amb suor, amb la gespa i el camp fet una merda... i ni així el nostre Barça va deixar escapar la victòria. Va costar, i molt. Però acabant amb tots els bons al camp com un gran equip, i patint per si ens feien l'empat en un xurro.. i al final el golàs d'Ibra fa justicia. El Xerez va defensar molt bé, no m'estranya que els vinguessin rampes amb el desgast físic que van fer, ara espero que s'hi fassin molt més sovint, no nomes contra el Barça.
oeoeo a 5 punts virtuals.. per ara.
0. Xerez: Renan, Bergantiños, Leandro, Francis, Mario Bermejo, Víctor Sánchez (Armenteros, m. 73), Orellana, Carlos Calvo (Antoñito, m. 56), Casado, Aythami i Keita.
2. Barcelona: Valdés, Dani Alves, Márquez, Xavi, Bojan (Ibrahimovic, m. 66), Henry (Iniesta, m. 82), Keita, Pedro (Messi, m. 54), Maxwell, Chygrynskiy i Yaya Toure.
Gols: 0-1. m.46: Henry. 0-2. m.92: Ibrahimovic.
I que vinguin!!!!

1 comentari:

Alba ha dit...

En aquest tipus de partits, desprès d'una setmana d'alta tensió, de partits imporabts, etc, anar al camp del cuer i no jugar en una gespa en bones condicions és el pitjor que pot passar. La victoria era el més important i es va aconseguir. Ara s'haurà de veure com evoluciona l'equip.
Salutacions