dimecres, 24 de març del 2010

A costat suor, però aquests punts també valen

Victòria treballada i molt suada, ja fa anys que l'Osasuna ens posa les coses molt difícils, a més han sortit a pressionar a dalt i han tingut una grandíssima oportunitat que un cop més, Valdés ha parat i ha salvat a l'equip.
S'atacava però sense sort, i fins al minut 72 no s'ha pogut estrenar el marcador, Ibra estava allà en una centrada, i per sort avui la fotut dins (contant que ha fet el gol quan ja tenia la substitució preparada), s'ha fet el canvi i ha entrar Bojan, que un cop més ha aprofitat els minutets de joc que li ha donat Guardiola, febt el segon gol i sentenciant ja el partit.
Messi no ha tingut el dia, però això a vegades passa, digueu-li a Ibra, i sobretot felicitar a Milito que ultimement 'està sortint en la defensa, ben posicionat, segur, el MARISCAL!!! felicitats.
3 punts més que per ara ens posen líders , esperant què fan els mandrils avui.
2-FC Barcelona: Valdés; Alves, Puyol, Milito, Maxwell; Iniesta, Busquets (Keita, min.69), Touré Yaya; Messi, Ibrahimovic (Bojan, min.74) i Henry (Pedro, min.46).
0-Osasuna: Ricardo; Azpilicueta, Miguel Flaño, Josetxo, Monreal; Puñal, Nekounam (Calleja, min.78); Juanfran (Rúper, min.78), Vadocz, Camuñas; y Masoud (Galán, min.85).
Gols: 1-0, min.72: Ibrahimovic. 2-0, min.88: Bojan.


I contant que Guardiola diu que es va equivocar en el plantejament del partit, tot un senyor, i per sort ho va arreglar, i no té por a dir-ho.

1 comentari:

Alba ha dit...

Sents dubte aquests son els equips incòmodes i que els punts sumat contre ells donen lligues. La veritat es que no va ser un bon partit dels homes de Guardiola, pero es va saber jugar en un altre àmbit.
Salutacions