diumenge, 9 de maig del 2010

Campions d'europa (la segona)

A Paris i amb autoritat brutal... així es guanya una copa d'europa.
86-Regal FC Barcelona (28+19+17+22): Ricky Rubio (9), Navarro (21), Mickeal (14), Ndong (7), Lorbek (8) -cinco inicial-, Fran Vázquez (6), Sada (7), Basile (6), Morris (8), Grimau (-), Lakovic (-) y Trias (-).
68-Olympiacos (19+17+14+18): Penn (-), Teodosic (10), Childress (15), Kleiza (13), Schortsanitis (6) -cinco inicial-, Bouroussis (9), Papaloukas (12), Halperim (-), Mavrokefalides (1), Vujcic (2), Vassilopoulos (-) y Beverley (-).
Si un no té el dia en surt un altre, per aixó sóm un equip que funciona com a conjunt. Un dia Sada no juga, l'altre Lakovic depenent del rival, Ricky el director de tot, falla passades doncs Sada surt a manar... Navarro estelar en atac, Basile la veterania esperant 11 anys aquest moment, Mickeal tot força i tècnica i un nivellàs impressionant, Grimau amb la força del capità, Lorbek tot classe i fonaments, Morris desptapant-se com un gran jugador a tots nivells, Fran agafant rebots i atacant com els àngels, Trias jugant poquet però aportant el seu granet de sorra, i N'dong l'africà que ha disfrutat i ho ha donat tot per l'equip.... I la cireceta Xavi Pascual que mana tot aquest grup i que ha fet que siguin una pinya i juguin com tant bé com ho fan.....
Moltes gràcies a tots per aquests moments i perquè us ho mereixeu.
2 dels artífex del projecte, Navarro en atac i Xavi Pascual des de la banqueta.
Gràcies també als jugadors de futbol per estar amb el bàsquet......

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Bon dia,

Demà dia 11 a les 20:00 fem una trobada de bloggers blaugranes amb el precandidat a les eleccions del FCBarcelona Jaume Ferrer.

L'acte serà a la seu de campanya, al carrer Fontanella 5-7 de Barcelona i ens agradaria molt que hi poguéssis assitir.

Confirma l'assitència al iminguez@jaumeferrer.cat

Moltes gràcies i Força Barça!

Inés

Alba ha dit...

Una alegria i de les bones. La veritat es que la temporada dels blaugranes està sent sensacional. Un 10 per tot l'equip.
Salutacions