dilluns, 18 de febrer del 2008

A 5 punts i seguirem lluitant...

Saragossa 1- Barça 1
Gran sorpresa: Iniesta a la banqueta, Edmilson Titular.
Partit aburrit, una vegada més, ja fa dies que no veiem un bon Barça, potser si que tenim una gran defensa, això es evident, però i l'atac??? No xutem, no creem ocasions clares, feia molts partits que nomes feiem 1 gol, ahir 2.
La primera part ensopida, sense ocasions, i pam.... gran passada de Deco, gran control de Henry i GOOLLL.
Alguns diuen que la va controlar amb el braç, jo també ho vaig pensar... i què??? eh que l'arbitre no ho va pitar, i si mireu la repetició, cap jugador del Saragossa va protestar per mans, el defensa va demanar fora de joc i com que no ho era, no va protestar més....
El gol del Saragossa ens va fer mal, teniem la defesa segura i amb 1 passada a l'espai, gran control i gran xut creuat ens van marcar l'empat.
I a partit d'aqui, canvis a la segona part. Per fi, Giovanni a la banqueta, que a part de barallar-se molt en defensa i pressionar res de res....
Messi tres quarts de lo mateix, la gent ja el coneix, el marquen fins a 4 jugadors i ell encara vol seguir, pero no pot, es impossible passar per alla.
per sort a la segona posen a la banqueta a giovanni, ja era hora, encara ha tardat massa.
Entra Ronaldinho, Messi a la banqueta, que tampoc va fer res.
Entra Touré, que el van xiular com mai, ja que al partit d el aprimera volta va lesionar Matusalem (encara no ha tornat a jugar), touré va donar molta seguretat al mig camp, nomes amb la seva planta va tallar tots els atacs del Saragossa.
I al final?? a falta de 7 minuts....
Qui ha dit que no era penal????


Que em digui algú que feia Juanfran amb el braç estirat!!! que potser no li va tocar ben bé al braç, ho admeto. Però que fas amb el braç estirat??? tu t'ho has buscat!!! Jo també em pensava que no era penal, i que cap jugador del Barça ho havia protestat.
El linier ho va veure i ho va marcar.
En una repetició vista epr darrera e sveu clarament com Xavi i Deco aixequen els braços demanant penal per la ma que fa Jaunfran, així que per algo debia ser.
Penal clar!!! jejejej
Els que es queixen??? Madrilenyos eh?? mireu la mà de Heinze contra el Mallorca, que potser no era mà allò??? i no us ho van marcar, o potser l'arbitre no va voler??? així que a callar!!!!
Que no ens van pitar penal en contra de Marquez a la primera part??? Milito el va fallar. Que el falles també és culpa de l'arbitre?? eh que no??' No us queixeu tant.

I va i Ronaldinho a punt de xutar... Viag canviar de canal per no veure-ho. J ateniem massa mala sort, i Ronaldinho a punt de xutar.... Canvio. Torno a canviar i veig que el Barça ho celebra!!!!
GGGOOOOLLLLLL!!!!
1-2 i victòria a Saragossa... ara a aguantar i matar el partit....
I així va ser.... 4 minuts d'afegit i cap a casa.....
Crec que la victòria va se rmolt important, la reacció dels jugadors al final, crec que volia dir alguna cosa diferent. Potser s'ho comencen a creure???
Tius, i tant que podem!!!!!

p.d: Aupa Betis, 2 de cap i victoria 2-1 contra el que va primer.... per ara....

1 comentari:

Anònim ha dit...

la verdad es que este año estamos sufriendo un montón, atrás quedaron esos tiempos donde era el rival el que terminaba pidiendo la hora


animos y un saludo
desde