dimecres, 27 d’agost del 2008

Derrota 1-0 i classificació per la champions

El Barça va perdre ahir 1-0 contra el Wisla de Cracovia en la tornada de l'eliminatoria per accedir a la lligueta de la champions. Però gràcies al 4-0 del partit d'anada passa l'eliminatòria.
El partit:
Doncs es va sortir amb un equip titular on 9 dels 11 poden començar la lliga el diumenge contra el Numància. Potser poca motivació pel resultat de l'anada, o potser gran motivació del Wisla que els va fer jugar per sobre de les seves possibilitats i fer un gran partit.
Una primera part on no es va veure gaire cosa, molt de mig campisme, moltes perdues de pilota per part del Barça i 2 o 3 ocasions semi clares pels polonesos. Poca cosa més.
En la segona a partir del gol del Wisla es va començar a veure un bon Barça que va tenir 3 ocasions molt clares però que ahir no van voler entrar, esperem que un altre dia que les necessitem més, entrin.
Es podia perfectament haber empatat, i fins i tot guanyar, però ahir no hi va haer sort, ni Bojan sol davant el porter va poder marcar, va enviar la pilota als nuvols....
Partit aburridot....
L'important es va aconseguir. Pasem l'eliminatoria i dijous serem al sorteig de la Champions, s'ha aconseguit l'objectiu... i això era l'important.
Jugadors:
Piqué nervios, i amb passades sense sentit. Hleb inadaptat. Touré un gran partit. La resta potser amb falta de motivació, va faltar alguna cosa.... esperem que diumenge es vegi el Barça de veritat....

1 comentari:

Alba ha dit...

La verdad es que es una derrota intrascendente que debe servitr para aprender a motivarse en encuentros donde esta es casi nula.
En la liga, en campo de los "pequños" es donde se ganan y se pierden las ligas.
Saludos