dijous, 7 d’agost del 2008

Set i partit a Nova York

New York Red Bulls: Conway (Caleb Patterson-Sewell, 45'); Goldthwaite (Boyens, 87'), Leitch, Parke, Van den Bergh (Ubiparipovic, 72'); Mendes (Luc Sassano, 66'), Stammler, Borman (Cichero, 45'), Rojas, Angel y Pietravallo.
FC Barcelona: Valdés; Alves (Piqué, 45'), Puyol, Márquez (Martín Cáceres, 60'), Abidal; Xavi (Gudjohsen, 45'), Keita (Touré, 45'), Iniesta (Busquets, 45'); Hleb (Pedro, 45'), Eto'o (Bojan, 45') y Henry (Jeffren, 60').Arbitro: Kevin Scott.
Goles:0-1, Xavi (16')0-2, Eto'o (17')0-3, Márquez (23')1-3, Stammler (30')1-4, Eto'o (42')2-4, Rojas (59'); 2-5, Jeffren (81')2-6, Pedro (84')
Ultim partit de la gira americana, contra el Red Bulls.
L'equip presumiblement titular a la primera part, diria que una gran primera part, llàstima del gol encaixat una mica tonto amb una jugada que no havia de tenir perill i mira..ens el van fer...
En atac un allau de joc amb parets constants on la banda de Silva i Hleb va fer estralls a la seva defensa, amb pujades constants d'Alves. Per l'altra banda Henry i pelk mig Eto'o que es va tornar a reiovindicar amb 2 gols més i ja és el màxim golejador de la pre-temporada...
4 gols, 2 pals, 2 quasi gols què volem més??
A la segona part molts canvis i el ritme va baixar molt, 2 gols més de Jeffren i Pedro en els ultims minuts van posar el 2-6 definitiu al marcador, això clar despres de rebre un altre gol tonto que encara no entenc perque Abidal no va anar a tapar la centrada i el que va rematar estava sol...però bueno....
Bon partit sobretot la primera part.
Wisla de cracovia rival de champions, amb la tornada a casa seva... el 13 a casa, i s'ha de guanyar com sigui i amb diferencia.
L'equip acaba d'arribara Barcelona, suposo que cansats i amb get-lag però han de seguir treballant....

2 comentaris:

Alba ha dit...

Un bon partit davant del Red Bull de Nova York., La veritat es que algrat que era un equip inferior, el BArça va trasmetent bones sensacions.
Salutacions

Lau ha dit...

lo siento pero no he entendido nada,
esuqe no entiendo el catalan o el valenciano :s
bueno un saluuudo


http://hala-real-madrid.blogspot.com/