dilluns, 12 de gener del 2009

Fred, duresa i amb 2 collons

Osasuna 2-Barça 3
Osasuna: Roberto; Azpilicueta, Sergio (Josecho, 45'), Miguel Flaño, Monreal; Juanfran, Vadocz, Puñal (Portillo, 58'), Nekouman, Plasil (Masoud, 82') i Pandiani.
FC Barcelona: Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Abidal; Xavi, Busquets, Keita (Bojan, 76'); Messi, Eto'o (Touré, 88') i Henry (Iniesta, 64').
Gols:0-1, Eto'o (44')1-1, Miguel Flaño (62')2-1, Pandiani (72')2-2, Xavi (79')2-3, Messi (84')
Nit freda, potser menys del que e spodia esperar.... els últims dies havia nevat per Pamplona, i tot era preveure un partit dur, físic, fred....
La primera part l'equip ha controlat totalment el joc i ha tingut el premi a la insistència en el minut 44 quan Eto'o ha engaltat un xut de fora l'area i posava el 0-1 al marcador quasi a punt de pitar mitja part.
La feina de fer el primer gol ja estava feta...
Aquest potser a sigut el problema mental de l'equip....
Ha sortit a la segona part sense tenir clar què havia de fer i s'ha deixat dominar per l'oasuna...
sense la pressió inicial, sense control de pilota...sense res... han sigut potser els 20 minuts més dlents de feia temps.... i q`ha passa?
que sene adonar-nos ja estavem perdent 2-1
I ara què??
Doncs a treure la ràbia i les ganes d'empatar i guanyar el partit.
I l'equip té això, que s'aixeca de les dues bofetades i apreta i apreta encara més... i Xavi al 79 aconsegueix l'empat... i ni així paren, i encara volen més... i és quan apareix Messi a falta de 6 minuts que en jugada personal i en xut llunya i cardany-li ventellada l'envia al fons de la xarxa i aconsegueix el 2-3 definitiu... i fins i tot guanyant ja, encara vam tenir la possibilitat de fer algun altre gol....
Aquest equip té algo que altres no tenen....
Potser algun dia perdrem, però ahir no tocava....
Ànims i ja tenim 3 punts més.... i a seguir sumant... encara no hem fet res.

1 comentari:

Alba ha dit...

El titular ho resumeix tot. L'orgull va sortir després de la robada de pilota a Messi quan aquest l'anava a enviar a fora perquè atanguessin a Busquets que estava al terra. En fi, que segueixin així, partit a partit i amb màxima humilitat.
Salutacions