diumenge, 18 de gener del 2009

Una maneta al camp Nou

I potser encara ens vam quedar curts.....
Barcelona: Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Abidal; Touré Yayá (Iniesta, m.71), Keita, Xavi; Henry, Messi i Eto'o.
Deportivo: Aranzubia; Manuel Pablo, Lopo, Zé Castro, Filipe Luis; Sergio, Juan Rodríguez; Cristian (de Guzmán, m.63), Verdú, Guardado (Lafita, m.28); i Bodipo (Riki, m.76).
Gols: 1-0, m. 20: Messi. 2-0, m. 27: Henry. 3-0, m. 42: Eto'o. 4-0, m. 82: Henry. 5-0, m. 86: Eto'o, de penal.
Gran espectacle ahir al camp nou, que una vegada més l'equip va fer vibrar a la gent que hi va anar...unes 70.000 persones que van gaudir de valent amb el joc del nostre equip.
Va obrir la llauna Messi amb una jugada magistral, que per fi, va tenir la recompensa del gol...
Va seguir Henry de cap en una gran centrada d'Alves, despres Eto'o en un refus del porter, Una altra evgada Henry en una gran paret, i va tirar al fons de la xarxa, i al final Eto'o de penal fet sobre Puyol (sisi Puyol), i on van expulsar el porter, i on Eto`'o va enganayar al jugador que s'havia posat sota els pals ja que el Depor ja havia fet els 3 canvis....
I ja està....
3 punts més al sac, rècord de la història de la lliga en mitja volta, els maxims golejadors, els menys golejats, eto'o de pitxixi i Messi i Henry entre els 5 primers màxims golejadors....
Què voleu més????
Que duri sempre.....
Gaudim amb l'equip i no volem que aixpi s'acabi mai....
Seguirem dormint i no ens despertarem......

1 comentari:

Alba ha dit...

El Barça després del cinquè gol i amb un jugador com a porter no va voler fer més mal i va aixecar el peu de l'accelerador. La veritat es que Aranzubia va salvar el seu equip d'endur-se uns quants gols més del Camp Nou.
Salutacions