dijous, 22 de gener del 2009

Partit grisot, aburridot, fredot.....


0 - RCD Espanyol: Kameni; Sergio Sánchez, Jarque, Pareja, Beranger; Valdo, Moisés Hurtado, Román Martínez (Lola, m.77), Nené (Jonathan Soriano, m.84); Luis García i Callejón.
0 - FC Barcelona: Pinto; Puyol, Márquez (Víctor Sánchez, m.10), Cáceres, Sylvinho; Sergio Busquets, Gudjohnsen (Xavi, m.68), Keita; Hleb, Iniesta i Bojan (Messi, m.74).
Partit a les 10 del vespre, al camp de l'apañó, amb el nivellas que tenen...pots contar!!!, jugant els no habituals de l'equip... amb una davantera que no va xutar quasia porteria, amb un Hleb de filigranes però poc efectiu, amb Bojan pululant per allà davant però sense rebre pilota, amb Iniesta intentant-ho pero sense tenir cap passada en atac... Amb la defensa suplent, a més s'ens lesiona Màrquez..., i contant tot això.... trebem un 0-0. Bon resultat però perillós si ens marquen a casa, ja que n'haurem de fer 2.
I encara diuen que ells han fet un partidàs!!! que es conformen en poc, pobres desgraciats..... són de l'apañó... no saben fer més.... només es motiven jugant contra el Barça, a veure si demanaran que tots els contraris es posin la camiseta del Barça així tindran més ganes.... pobrets... em fan una pena!!! que es fotin, espanyols de merda...
Si, es va jugar malament, però encara tenim el partit de tornada, que esperem guanyar sobrats, jugant a casa, amb l'afició, i esperem que amb un equip més ofensiu i sensat.
Guardiola va dir que ens els 2 ultims partits jugarien tots els disponibles... ho va fer... però ahir no va acabar de funcionar... des de l'agost que el Barça no es quedava sense marcar, així que pensem que ha sigut un accident....
Mal partit, però bon resultat jugant a fora.
Toca pensar ja en el pròxim partit, el Numància al camp nou, i necessitem 3 punts més.