dijous, 5 de març del 2009

Què hi pinta Pinto?? Doncs...una final.

Amb un 2-0 en el partit d'anada semblava que el partit a Mallorca seria un tràmit. Però es va tornar en un malson, que al final Pinto i Messi van poder tirar endavant.
1-RCD Mallorca: Lux; Josemi, Ramis, Navarro, Corrales (Aduriz, 78'), Martí, Castro (Scaloni, 73'), Mario (Cleber Santana, 61'), Arango, Keita y Webo.
1-FC Barcelona: Pinto; Alves, Piqué, Puyol, Cáceres; Busquets, Touré, Keita; Hleb (Xavi, 85'), Bojan (Messi, 58') e Iniesta (Márquez, 53').
Tot podria haver sigut diferent si Iniesta al minut 2 hagues fet el gol en una gran jugada individual... i a partir d'aqui...
Al minut 45 abans del descans el Mallorca feia el 1-0 i posava incertesa al marcador...
I a la represa, al minut 7 l'arbitre expulsa Càceres i pita penal en contra. Pinto, sí, aquest porter que ten¡m a la copa, una mica rarot, poc segur, sí, aquest Pinto, va i para el penal i posa les coses una mica al seu lloc.
L'expulsió d'un jugador del mallorca al minut 19, igualava les forces i deixava el partit 10 contra 10.
Amb Messi ja al camp, i en una errada del defensa del mallorca, Messi al minut 35 posava el 1-1 al marcador i sentenciava l'eliminatòria.
Prou patiment, prou mal joc, el més important era la final, la copa és així, s'ha de passar com es pugui, que no sempre s'arriba a una final.
Sisplau, prou de Hleb, prou de Bojan, que juguin els titulars, ara ens estem jugant les garrofes...
I una final és una final, el 13 de maig contra el Bilbao, els 2 campions de copa cara a cara despres de moltíssims anys.
Pep Guardiola: "No hi ha millor victòria que arribar a una final"

1 comentari:

Albert ha dit...

Sí, qui s'esperava que Pinto ens salvaria....

Jo també voto per deixar a Hleb fora de les convocatòries, però Bojan, si li poses algú bo al costat és capaç de jugar millor del que ho va fer ahir.

Falta molt per la final però ja tinc ganes de que es jugui.

Que vagi bé!