dijous, 12 de març del 2009

Quin gustassu!! Que n'aprenguin!!!

Passió, control i gols. Una primera part de somni, espectacle i contundència. Patiment? una mica quan el partit es va tornar boig. Alegria? Moltíssima.
5-FC Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Márquez, Sylvinho; Xavi, Touré, Iniesta (Hleb, 90+ 2'); Messi, Eto'o (Bojan, 85') i Henry (Keita, 74').
2-Olympique de Lyon: Lloris; Clerc (Bodmer, 45'), Cris, Boumsong, Grosso; Juninho, Toulalan, Makoun; Delgado (Kallstrom, 61'), Benzema i Ederson (Kader Keita, 84').
Gols:1-0, Henry (24')2-0, Henry (27')3-0, Messi (39')4-0,Eto'o (43')4-1, Makoun (44')4-2, Juninho (48')5-2, Keita (90+4')
Ahir a la nit es va veure el Barça més contundent i eficaç de la temporada, en 43 minuts el marcador refectia un 4-0. Alucinant, espectacular però cert. El lió estava impotent pel joc desplegat pels nostres on Henry, Messi i Eto'o van ser les llances per matar el partit.
En una paraula? Impressionant.
La llàstima? que et facin un gol a punt de mitja part, i un cop més de còrner.
Vas als vestidors i quan surt, una mica adormit et fan el 4-2 i comencen els nervis.
Partit boig, trencat, de banda a banda, 15 minuts que podria haver passat qualsevol cosa, tant ells fer el tercer com nosaltres el cinquè.
I esperar que el Barça tornes a agafar el control del partit, que Messi, Xavi i Iniesta fessin circular la pilota de banda a abanda i controlant el ritme del partit. Això va fer que els últims 20 minuts fossin de tràmit, això si, amb una certa incertesa per si els francessos s'acostaben a la nostra porteria, però es veia que el control i la possessió tornava a ser nostra.
I al final? Per deixar un bon gust de boca, el gol de Keite!!! amb tota la força i que posava el definitiu 5-2 al marcador i matava el partit encara més per si no ho estava ja feia estona.
Gran partit, gran públic animant, gran ambient, GRAN BARÇA!!!!
Ens classifiquem per quarts de final de la champions, cosa que altres no poden dir,eh mandrils??
Sorteig el dia 20, sorteig pur.
4 equips anglesos, un alemany, un portugues, un espanyol i un català.
Que tinguem sort

3 comentaris:

Alba ha dit...

Un bon partit del Barça, pero amb coses per mkillorar (els gols encaixats i el correcaminos en que es va convertir el partit amb el segon gol francès). Un pas a quarts que deixa molt bon sabor de boca, pero amb ganes de seguir millorant.
Salutacions

Albert ha dit...

Gran victòria. No vam haver de patir en cap moment i l'equip va entretenir el públic.

Que n'aprenguin! jajaj

Adéu!

Anònim ha dit...

si si pero tenies una caca a punt de sortir del cul dimecres quan van fer el 4-2....