dilluns, 16 de març del 2009

Solvent i Gràcies al "Petit"

2 gols del Bojan a la segona part van donar la victòria al Barça, que no havia tingut sort a la primera part gràcies en part a l'encert d'Alves, el porter de l'Almeria.
0-Almería: Alves, Bruno, Acasiete, Pellerano, Mané, Juanito (Corona, m.68), Iriney, Juanma Ortiz (José Ortíz, m.64), Crusat, Uche i Negredo.
2-Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Márquez, Sylvinho, Touré, Keita (Gudjohnsen, m.80), Xavi, Messi, Iniesta (Hleb, m.83) i Bojan (Etoo, m.67).
Gols: 0-1, m.53: Bojan. 0-2, m.57: Bojan.
Partit perillos, i més despres de la victòria dels mandrils dissabte (en part gràcies a les ajudes arbitrals en moments claus). S'havia de guanyar si o si.
Quan vaig sentir l'alineació, i vaig veure que jugava Bojan i deixava Eto'o i Henry a la banqueta, ja vaig pensar, quina mala sort.
Però per sort Guardiola té alguna cosa més i normalment l'encerta, i si, va ser Bojan que va obrir la llauna a la segona part amb 2 gols en 4 minuts, partit sentenciat i cap a casa.
La primera part de total domini blaugrana no es va reflectir en el marcador gràcies al seu porter que va parar tot i més... em penso que ni ell s'ho creia el que estava fent.
A la segona i seguint dominant, els 2 gols van matar a l'Almeria que ja no feia res en defensar-se ja que estava perdent.
Bon partit solvent, amb actitud, amb ganes i control.
Nomes són 3 punts, però que no deixis somiar als contraris va mimvant les seves esperances.
Ànims i endavant, i gràcies Bojan.

2 comentaris:

Alba ha dit...

Tots els jugadors han de sentir-se importants en aquesta equip. Guardiola ha sapigut jugar molt bé aquest factor y Bojan va ser el protagonista.
Salutacions

Sergio ha dit...

Anoche el Barça no tuvo rival. manejo el partido a su antojo, y no se metieron mas goles porque Diego Alves estuvo fantastico. Hay que seguir en esta linea, es el buen camino.

Un abrazo desde El Banquillo Visitante