dijous, 7 de maig del 2009

Els Déus ja estan a la final, on els esperen els dimonis

S'ha fet justícia, el futbol es mereixia que el Barça passés a la final.....
El Barça marca al minut 93 amb golàs d'Iniesta. El Chelsea s'havia adelantat amb gol d'Essien, de xut de fora l'area. Alves i Abidal no podran jugar la final per targetes.
1 - Chelsea: Cech; Bosingwa, Alex, Terry, A. Cole, Ballack, Essien, Anelka, Lampard, Malouda i Drogba (Belletti, min.72).
1 - Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Touré Yaya, Abidal, Busquets (Bojan, min.85), Xavi, Keita, Iniesta (Gudjohnsen, min.90+5), Messi i Eto'o (Sylvinho, min.90+7).
Gols: 1-0: m.9: Essien, 1-1: m.90+3: Iniesta.
Potser el guió del partit ja estava escrit, potser tot havia d'anar així.... ostia puta però millor no patir tant no????
Un gol de xurra d'Essien que ho probarà 10.00 vegades més i no en tirarà ni una dins els 3 pals....
Que el Barça no xuti ni una vegada a porteria en 90 minuts... Que expulsin a Abidal en una jugada on Anelka s'entrevanca sol.... jugant amb 10 jugadors durant 20 minuts....
I fins i tot amb tot això.... i que l'arbitre no es fa tallar, no va caure en les provocacions angleses i sobretot va ser valent... encara que va deixar que ens fotessin masses patades.... Però per pitar com va pitar ahir, amb tot, el tiu va ser valent!!!!
L'equip va complir, amb Touré inventat de central, i Keita i Busquets reforçant el mig camp. Els anglesos fidels al seu estil anarquic, tancats i pilotada amont, on Drogba i Anelka les baixaven totes i atacaven perillosament, però a l'hora de defensar tots tancats sense miraments ni escrupuls.. a protegir com cabrons la seva area...
I encara més despres del seu gol de xurra, sembla un golàs però és de xurra, xurra....I poca cosa es va veure....
El Barça ho intentava però no anava ni un putu xut entre els 3 pals de cech. Anar passant els minuts.... i res...
Valdés... els que el critiquen... que el mirin a la cara i li diguin que ahir no va fer res.... una mica de respecte pel nostre porter, no tots aguantarien aquesta pressió, i no cal dir noms que han passat pel club. Merci Valdés granm part de que estiguem a la final és gràcies a tu.
Els davanters sense idees, no podent passar la terenyina dels anglesos... i sinó a patada neta i a terra.
Amb l'expulsió i jugant ja amb 10, crec que Hiddink es va equivocar treient Drogba, el Barça no hagues pogut aguantar la defensa contra aquests dos montres potents..i ens va fer un favor, i poder seguir jugant com ho estavem fent, sense canvis....
Bojan a falta de 5 minuts va entrar al camp per intentar fer algo, i Pique (menció a part.. que no va parar en tot el partit de fer coses, i va acabar apretant les dents i jugant de davanter centre per rematar el que caigués) impressionant.
I com que tot estava escrit.... no sé on... però ho debia estar.....
Passant ja 3 minuts, i en un dels pocsv rebots agafats en l'area anglesa, Messi, passa a Iniesta, que de primeres engalta un xut que entra a la porteria davant el deliri de tota la gent blaugrana que va saltar dels seus seients, sofas, o on estigues, amb els braços amont i punys tancats, cridant d'alegria i exterioritzar que el futbol a vegades és cruel però pel nostre joc nosaltre sno mereixiem acabar aquí...
Els jugadors es van abraçar fotent una pinya impressionant.... i ni així estavem tranquils... 3 centrades més dels anglesos ens van fer posar un ai al cor....
Però aquests partits, que el Barça mai guanya..... ahir va ser possible...sort??? segur, però l'has de buscar.... Gracies Iniesta, ets lo puto Crack!!!!


5 comentaris:

VISCA EL BARÇA ha dit...

iniesta es lu putu crak!!!!

Alba ha dit...

Sens dubte un partit difícil d'oblidar. Es va patir i es va estar contra les cordes més de 83 minuts. Una obra del mestre Andrés Inietsa va fer exclara d'alegria a tots els culés. A ROMA!!!!!!!!!!!!!
Salutacions

Gabriela Miranda ha dit...

¡¡¡¡VAMOS!!!!

Oriol ha dit...

mestre Iniesta

a Roma!!!!!!

Visca el Barça!!!!!!!!

Sílvia ha dit...

Hola!
Som-hi Barça! una altra nit màgica :)
salutacions
sílvia