dijous, 20 de gener del 2011

Derrota justa sense càstig

El Barça es classifica per les semifinals de la copa tot i perdent 3-1 a Sevilla contra el Betis, gràcies al 5-0 al Camp Nou.
El partit va ser dolent de la nostra part, fer notar la relaxació que als 6 minuts ja perdiem 2-0, i això no ho podem permetre, no se si va ser la concentració o els canvis a l'equip i la poca compenetracó amb a gent que no juga habitualment. Però rebre 2 gols en 6 minuts el Barça no ho pot permetre. A partir d'aqui la cosa es complicava, però Messi va treure petroli d'una jugada individual posant el 2-1 al marcador i quasi sentenciant el partit per valor doble del joc a fora. Abans de mitja part el Betis feia el 3-1 gracies a un gol on la sortida de Pinto va ser molt desafortunada. A la segona part, un penal fallat per Messi i un pal del Betis i poca cosa mes a fer..
L'eliminatòria passada, llàstima que amb la derrota es trenca la ratxa de 28 partits consecutius sense perdre, nomès això.
El Betis un gran aquip que ha jugat els dos partits de cara i sense perdre el seu estil, per algo és el líder de segona, i un molt bon equip.
El pròxim rival l'Almeria a semis.
3 - Real Betis: Casto, Isidoro, Roversio, Belenguer, Nacho; Iriney (Cañas, m,61), Arzu, Salva Sevilla; Ezequiel (Fernando Vega, m.65), Jorge Molina (Isarel, m.78) i Jonathan Pereira.
1 - FC Barcelona: Pinto; Adriano, Piqué, Milito, Maxwell; Mascherano, Xavi (Busquet, m.78), Keita; Bojan (Jeffren m.85), Messi i Afellay (Abidal, m.78).
Gol: 1-0. m.2, Jorge Molina. 2-0: m.7 Jorge Molina. 2-1. m.37, Messi. 3-1. m.45, Arzu.