dilluns, 17 de gener del 2011

Espectacle del bo.

Els primers 25 minuts van tornar a ser de somni, espectacle impressionant dels nostres jugadors refermats amb dos gols. Un d'Iniesta i l'altre de Villa, atac i més atac, rondos i control, la veritat va ser espectacular. Messi suma una altra asistència de gol.
La cosa es va apagar coincidint en el moment que es va trencar Alves, sembla que en tindra per 15 dies. El partit es va ensupir, nomes una altra genialitat va fer que Pedro aconseguis el 3-0 al marcador.
La segona aprt ensupidota, no funcionava la cosa, es travava el joc, no sé.
El gol del Malaga de Duda va posar una mica d'emoció que Villa va matar amb el quart gol, i el segon del seu compte particular.
Un altre recital de joc, sobretot els primers 25 minuts, 3 punts més al sac i encara més important al pensar que els mandrils s'en havien deixat 2 a Almeria.
Ara estem a 4 però no hi ha res fet.... Paraula de Pep.
4-FC Barcelona: Valdés; Alves (Adriano, m.27), Piqué, Puyol, Abidal; Busquets, Xavi, Iniesta (Afellay, m.81); Pedro (Bojan, m.81), Messi i Villa.
1-Málaga: Asenjo; Manolo, Demichelis, Weligton, Mtiliga; Duda, Apoño, Maresca (Eliseu, m.59), Camacho (Recio, m.78), Baptista i Quincy Owusu-Abeyie (Rondón, m.59).
Gols: 1-0, m.8: Iniesta. 2-0, m.18: Villa. 3-0, m.36: Pedro. 3-1, m.68. Duda. 4-1, m.74: Villa.