dijous, 6 de gener del 2011

El rei Negre conquista la Catedral

Partit purament de copa, amb emoció, massa pel meu gust, amb passió, massa faltes per part dels bilbains qu evan tallar el joc copm van poder, per sort sense enrades dures, però trencant el ritme sempre que podien, i no deixant jugar al Barça.
El partit emocionant, amb poques ocasions, i les que vam tenir no les vam materialitzar, fins que Abidal.. (el defensa que encara no havia marcat cap gol amb el Barça desde que juga aqui, i que amb el seu ex-equip només havia marcat en una ocasió...) sisi, ho dic, be, Abidal va marcar el 0-1 que ens donava quasi quasi la classificació, i despres encara un quart per davant... el gol de Llorente a falta de 5 minuts i l'afegit va ser massa paiment pel meu gust... però la nit era així d'especial, i en un camp com la Catedral res és fàcil, i el Barça s'ho va haver de guanyar de valent.
Ja estem a quarts i això és l'iportant.. i passar allà encara ens dona més valor al resultat, els dos equips amb més copes un contra l'altra i va guanyar el nostre.
L'empat amb el doble valor del gol a fora ens dóns la classificació, ara que vingui el pròxim.....
1 - Athletic Club: Iraizoz; Iraola, Ustaritz, Ocio, Koikili; Susaeta (David López, m.46), Gurpegui, Javi Martínez, Gabilondo (Muniain, m.79); Toquero (De Marcos, m.67) i Llorente.
1 - FC Barcelona: Pinto; Alves, Piqué, Abidal, Adriano (Iniesta, m.61); Busquets, Xavi (Puyol, m.77), Keita; Messi, Villa (Afelllay, m.90) i Pedro.
Gols: 0-1, m.74: Abidal. 1-1, m.85: Llorente.