divendres, 30 de gener del 2009

Pericu al forn...

FC Barcelona: Pinto; Alves, Puyol (Cáceres, m.60), Piqué, Sylvinho; Busquets, Xavi, Gudjohnsen; Messi, Bojan (Eto'o, m.74) i Hleb (Iniesta, m.71).
RCD Espanyol: Cristian; Finnan (Jarque, m.50), Lacruz, Torrejón, Chica; Sergio Sánchez (Dídac, m.89), Ángel, Lola, Rufete (Callejón, m.66), Coro i Jonathan Soriano.
Gols: 1-0, m.35: Bojan. 2-0, m.48: Bojan. 3-0, m.56: Piqué. 3-1, m.58: Coro. 3-2, m.69: Callejón.
Partit de tornada de l'eliminatòria de la copa. Amb un 0-0 a casa l'apañó.
Partit controlat i amb superioritat. Primera part molt igualada i amb oportunitats sobretot pel Barça. L'apañó en va tenir una de clara que va fallar. Es sentia a l'aire que arribaria el gol, i al 35 Bojan posava el 1-0 al marcador demostrant el domini blaugrana davant els periquitos i despres de l'errada del porter pericu.
Al principi de la segona, una altra vegada Bojan posava el 2-0 al marcador aixecant una pilota sobre el porter en 1x1.
Pel minut 56 Piqué (quest si que va disfrutar amb el gol depsres de les declaracions que havia fet) posava el 3-0 al marcador i sentenciava el partit.
I tot canvia 2 minuts despres amb un gol de xurra de l'apañó, que els fa tenir esperances, i al 69 un gran gol de xut llunyà posava el 3-2 al marcador i feia posar dubtes al camp nou. A partir d'aqui l'apañó ni va xutar a porteria, però es tenia aquell patiment de que un gol de xurra de l'apañó podia eliminar al Barça. Guardiola posava davanters al camp per sentenciar i Poche també per intentar fer alguna cosa més...
Al final? victòria i eliminació dels debils.
Coses a destacar:
Canvi de Puyol, per problemes al recte d ela cuixa.
Bojan es reivindica amb 2 gols, però seguira siguent l'últim de la fila per entrar al camp.
Hleb massa control i poca efectivitat.
Els periquitos només es motiven contra el Barça, així que l'any que ve, podran jugar a segona contra el Barça Ath. que si tot va be pujarà. Que es dediquin a jugar amb els equips vulgars que són del seu nivell i deixin els bons en pau, ja que nomès saben fer faltes i trencar el joc.
Eliminatòria passada, ara ens toca el Mallorca, la setmana que ve a casa, partit d'anada.
Sort i a seguir passet a passet.

1 comentari:

Alba ha dit...

LA veritat es que es va patir massa i aixó no em va agradar. No es pot donar vida al rival i més quan es guanyava per 3 a 0. En fi, a les semifinals contra el Mallorca s'haurà d'estar concentrats els 180 minuts de la eliminatoria si es vol passar.
Salutacions